Rüyada araba kiralama ve araba tabirleri


Rüyada araba kiralama rüya sahibinin bir kimsenin malını ödünç alacağına, emanet alacağına işarettir. Bir kimseye sır vermek de bu rüyanın işaretidir.
Rüya sahibi emanet aldığı arabanın sahibi ile problemler yaşayabilir. Bu kişi gerçek hayatta sır verdiği kişi de olabilir. Eğer kiralanan araba ile kaza yapılırsa rüya sahibi emanete ihanet etmiş olur ve araba sahibi ile arasında büyük sorunlar yaşanır. Eğer kaza yaşanmaz ve arabayı aldığı gibi sahibine teslime ederse verdiği sır saklanır. Eğer kendisine bir sır verilmiş ise bu sırrı saklamaya devam eder. Rüyada araba kiralama rüya sahibinin bir kimsenin malını kullanacağına ve durumdan dolayı söz işitip huzurunun kaçacağına işarettir.
Rüyada Araba Kiralama diğer bir tabirle çektiği zorlukların sonunda düşlediği daha çok kazanca, sıkıntılarının sonunda hasret duyduğu varlığa, uzun süren çabaların sonunda gözlediği kazanca, sıkıntıları aşarak ulaştığı daha iyi kazanca alamet edilir. Emanet alınan bir eşya veya paraya, kişinin kısa süreli bir görev için yurt dışına çıkacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine alamet eder. Henüz olgunlaşmamış, tamamlanmamış işlere ve kişinin biraz aceleci tavır içinde olmasından dolayı yaşanacak aksiliklere işarettir. Hırslı davranmanın bu süreçte kişiyi zorlayacağına ve şartların üstüne gitmek yerine, imkanlar dahilinde hareket etmenin çok daha sağlıklı sonuçlar doğuracağına yorumlanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmeli?

Araç Kiralama Önerileri